fbpx
Razkrito: Super moč Aloe Vere

Razkrito: Super moč Aloe Vere

Vem, super moč aloe vere in njeni pozitivni učinki so že vsem znani.

No, vsaj večini, ki se je kdaj pozabila namazati s sončno kremo, ali pa jih je presenetila moč sončnih žarkov.

Ampak vseeno menim, da si ta posebna rastlina zasluži še en zapis.

Si vedela/a, da poznamo kar več kot 400 različnih vrst tega rastlinskega roda, vsem pa je skupna prozorna tekočina v obliki gela, ki jo najdemo znotraj mesnatih listov?

In to, da najstarejši zapis o človeški rabi Aloe Vere prihaja iz egiptovskega medicinskega zapisa iz 16. stoletja pred našim štetjem?

No, če postaviva ti dve dejstvi na stran…

S “super močjo” Aloe vere nisem ciljala na to, da ti podari nekakšno nadnaravno moč, ali pa zaradi nje dobiš nevidni plašč, kot ga je imel Harry Potter…

… a vseeno gre za moč, ki te bo presenetila!

Če se prebiješ do konca tega zapisa, boš videla/a o čem govorim…

Za začetek pa samo preletiva nekaj klasičnih pozitivnih učinkov te čudovite rastline, ki so znani že na tisoče let in jih verjetno tudi sam/a poznaš, če si ugotovil/a, da je ta rastlina več kot le lepa dekoracija v domu.

Če bi lahko na hitro povzela vse prednosti aloe, bi to izgledalo takole:

Celi rane

Aloe Vera se uporablja kot naravno zdravilo, ki pomaga pri celjenju ran – pa naj gre za manjše ranice ali opekline ali pa celo brazgotine. S svojimi pomirjujočimi in protimikrobnimi lastnostmi pomaga očistiti in razkužiti rane, kar pospeši in olajša celotno zdravljenje.

Zdravi sončne opekline

Četudi se skrivamo pred soncem in se ne izpostavljamo direktno škodljivim sončnim žarkom, se hitro zgodi, da nas opeče. Predolga izpostavljenost UV žarkov sproži protivnetni odziv v našem telesu.

Pomirja kožo

Gel iz listov Aloe Vere umiri in hidratizira našo kožo ter pomaga pri suhi koži. Hladilni občutek pomaga tudi pri srbečici in razdraženosti kože, gel pa ustvari nežno zaščitno plast.

Zdravi pike žuželk

Če imajo tudi vas komarji radi, ste zagotovo sprobali že tisoč in en izdelek. Pa še vedno ne morete prešteti vseh pikov na prste ene roke? Gel pomiri našo kožo in s hladilnim učinkom odpravi srbečico ali oteklino.

Zdravi težavno kožo

Aloe vera s svojimi protimikrobnimi lastnostmi zdravi madeže in brazgotine, ki so nastali kot posledica aken. Gel kožo čisti in razstruplja, pa tudi uničuje glivice in bakterije. Zdravi več vrst dermatitisa, kot so kožni izpuščaji, luskavica in lišaji.

Učinkuje proti staranju kože

Gel, ki je bogat s hranili, blagodejno učinkuje na hranjenje naše kože. S svojo visoko vsebnostjo C vitamina dodatno spodbuja tvorbo kolagena, ki čvrsti naše kožne celice ter koži vrača elastičnost in napetost. Naši koži pa zagotovi tudi vitamine A, E in B kompleks, ki so vsi močni antioksidanti.

Enostavno jo vključimo v vsakdan

Uporaba gela Aloe vere je preprosta in je super pripomoček pri dnevni rutinski negi kože. Je temeljno orodje za našo kožo, s katerim lahko preventivno preprečimo poškodbo kože zaradi škodljivih UV-žarkov. S spodbujanjem celjenja kože, pa bo ta obnovljena in hidrirana.

In kaj je sedaj s tisto super močjo, ki sem jo omenjala na začetku?

Če si se prebil/a do tu, ti lahko zaupam, da obstaja Aloe Vera, ki je…

...kar 4x močnejša od navadne Aloe!

Ja, prav si prebral/a! Kar 4-kratna moč običajnega aloe gela.

Poleg vseh pozitivnih učinkov, ki si jih prebral/a zgoraj, ima redna uporaba gela aloe ogromno blagodejnih učinkov na našo kožo.

In Aloe Attiva čisti gel za to poskrbi s 4-kratno močjo!

Kako je to sploh možno?

Aloe Attiva čisti gel je 4-krat močnejši od običajnega aloe gela, ker ima povprečno vsebnostjo polisaharidov 6617 mg/kg (običajno jih ima 1655 mg/kg) in je standardiziran na 99,9% polisaharidov.

Polisaharidi spodbujajo obnovo kožnih celic in nastanek novih kožnih celic.

99,9% čisti gel iz soka aloe je rezultat posebne patentirane tehnologije, ki s pomočjo posebnih encimov pretvori čisti sok te rastline v koncentriranega.

Ta inovativni sistem ekstrakcije in prečiščevanja poveča število aktivnih snovi v fitokompleksu, ki niso vezane na rastlinske vlaknine in lahko takoj učinkujejo na koži.

Prav zaradi te tehnologije ima Aloe Attiva 4x večjo vsebnost polisaharidov od običajne Aloe, od tu pa tudi njena 4-kratna moč učinkovanja. 

Aloe Attiva s 4-kratno močjo nam nudi prvo pomoč ob brezskrbnem poletnem uživanju in je, sploh za nas z manj pigmenta, obvezna poletna oprema.

Do svoje, 4x močnejše Aloe Attiva, lahko prideš s klikom na spodnji gumb.

Vsakodnevno uživanje v zdravilnih učinkih

Hej, saj veš…

Boljše preventiva, kot kurativa.

Zakaj bi se negi kože posvečali le takrat, ko nas v to “prisilijo” težave, če pa lahko v njenih zdravilnih učinkih uživamo vsak dan?

Aloe Vera z vsemi svojimi aktivnimi snovmi blagodejno vpliva na našo kožo in je izredno negovalna, pa še spodbuja tvorbo kolagena.

Aloe Attiva tekoča obnovitvena krema poskrbi za enostavno uporabo in poskrbi za redno obnavljanje naše kože.

Embalaža z dozirnikom pa je sploh izjemno praktična za uporabo.

Tako, pa si se prebil/a do konca tega zapisa.

Moje izbrane izdelke pa najdeš na spodnjem gumbu.

Želim ti prijetno preživljanje poletja.

Erika

p.s. Da ne boš res samo občudoval/a to čudovito rastlino na okenski polici, si izberi svojo kremo in izkoristi njene zdravilne sposobnosti ter poskrbi zase.

Do Attiva linije prideš s klikom na spodnji gumb.

Podobni prispevki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.