fbpx

Studio Biomax Laško – Center za biodiagnostiko in bioterapijo

Poženelova 22, 3270 Laško

Naši osnovni storitvi sta:

  1. Biodiagnostika (slikanje in analiza bio polja) – uporabljam vrhunsko rusko tehnologijo dr. Korotkova (St. Petersburg)

S poznavanjem lastnega energetska polja, se lahko ubranimo mnogim težavam, ki načenjajo naše telo. Zato je posebno pomembna natančna analiza energetskega polja, ki sledi osnovnemu slikanju bio polja. Pri tehnologiji dr. Korotkova (znanstvenika iz Rusije) ne gre več za klasično slikanje bio polja, pač pa analiza temelji na računalniški tehniki, ki zazna bio polje vsakega prsta posebej, na njihovi osnovi pa po načelih holizma računalniško izriše bio polje celega telesa.

Omenjeno tehnologijo za slikanje bio polja v Rusiji uporabljajo tudi kot diagnostično sredstvo, saj so nedvomno znanstveno dokazali, da se v energijskem polju človeka pojavi energetska deformacija prej (ponavadi več mesecev prej), kot pa se odrazi na fizičnem telesu, in da je naše zdravje odvisno od našega načina razmišljanja in čustvovanja ter stresa.

Dr. Konstantin Korotkov je med drugim začetnik znanstvene panoge imenovane Elektrofotonika, ki znanstvenikom omogoča vpogled v človeško energetsko polje, kar je podlaga za lažje diagnosticiranje telesnih neravnovesij in motenj. V več kot tridesetih letih raziskav je o svojih ugotovitvah objavil preko 200 referatov in patentiral 17 izumov na področju biofizike. Napisal je tudi devet knjig, ki so prevedene v več svetovnih jezikov.

Pri analizi energetskega polja pacienta se opredeli količina energije v energetskem polju (optimalna količina je med 60-65 jouli – v tem območju se celice »normalno« obnašajo), ravnotežje v energetskem polju (optimalno ravnotežje v bio polju znaša nad 95%) ter pretok energije v energetskem polju. Pri pretoku energije znotraj bio polja, se preveri kako delujejo naši energetski centri – čakre.

Naredi se analiza uravnoteženosti posameznih čaker ter ugotovi skupni pretok energije znotraj bio polja. Zelo zanimiv je tudi zadnji del analize, kjer se preveri kako so povezani naši organi/sistemi v telesu z našim energetskim poljem. Ugotovi se, kateri organi/sistemi so energijsko preveč dejavni, kateri pa so energijsko premalo dejavni. Celoten pregled traja od 30-45 minut.

Oseba po opravljeni biodiagnostiki prejme izvid, ki obsega cca. 10 strani z vsemi ugotovitvami, slikami in diagrami. S pomočjo rezultatov diagnostike energetskega polja lažje ugotovimo vzroke težav posameznika in na ta način lažje poiščemo konkretne rešitve. Vsekakor je ena od učinkovitih možnosti »popravila« bio polja bioterapija po metodi Zdenka Domančića.

  1. Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

Bioterapija deluje na bioelektromagnetni del telesa, ki je znan pod imenom bio polje, ki kaže na stanje in značilnosti telesa. To energetsko telo, vpija življenjsko energijo in jo pošilja organom in žlezam. Energija je univerzalna življenjska moč, ki poganja delovanje telesa. Je sila, ki poganja naše telo. Vsa prejeta energija izhaja iz enega samega primarnega vira, univerzalne energije, in prav vsak lahko poveča oskrbo z energijo z energetskim zdravljenjem.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića je ena najmočnejših in najuspešnejših energetskih metod tako za preventivo pred bolezenskimi stanji kot tudi za odpravljanje najrazličnejših težav, s širokim spektrom delovanja. Ta metoda je osnovana na dejstvu, da se telo zdravi samo – ob pomoči bioenergije, ki vsebuje življenjsko moč univerzuma. Metoda je natančna, izredno učinkovita in nima stranskih učinkov. Z njo si lahko pomagamo pri vseh bolezenskih stanjih. Metoda je združljiva z vsako vrsto medicinskega zdravljenja in se vanj ne vmešava.

Terapevt s svojim biopoljem vpliva na biopolje pacienta in uravnava presežke ali pomanjkanja energije na določenih delih telesa ali celem telesu s polaganjem rok. Energijo torej prejmem iz univerzuma in jo usmerim, kamor je potrebno. Ko je energija v energijskem polju pacienta uravnotežena se s tem aktivira tudi pacientov imunski sistem. Bioterapevt je torej kot nekakšen »mehanik« imunskega sistema. Z okrepitvijo zdravega dela organizma se premaga oboleli del. Ko je imunski sistem uravnotežen, se prične samozdravljenje. Stanje se takrat izboljša, ali pa tudi popolnoma popravi.

Video

Lokacija

Dodaj oceno

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Storitev
Vrednost za denar
Lokacija
Čistoča

ADHD - Hiperaktivna motnja pomanjkanja pozornosti, Afte, Afte in razjede v ustni votlini, Alergije, Astma in bronhitis, Avtizem, Avtoimune bolezni, Bolečine v hrbtenici, Bolečine v mišicah, Bolečine v vratu, Brazgotine, Celjenje ran, Cerebralna paraliza, Chornova bolezen, Demenca, Depresija, Dermatitis in ekcemi, Dihala, Druga nevrološka obolenja, Epilepsija, Erektilna disfunkcija, Gangrena, Glivično obolenje, Gripa in prehlad, Hemeroidi ali zlata žila, Holesterol, Hormonske težave, Imunski sistem, Išias, Izčrpanost po športu, Izgled kože, Jetra, Kalcinacije, Kandidoza, Kašelj, Koncentracija, Kosti in gibalni aparat, Koža, Krčne žile, Krepitev imunskega sistema, Kronična obstruktivna bolezen pljuč (KOBP), Ledvični kamni, Lichen Sclerosus, Luskavica, Menopavza, Menstrualne težave, Metabolizem in prebava, Metabolni sindrom, Migrene in glavoboli, Mišični krči, Motnje prehranjevanja, Možganska kap, Multipla skleroza, Napihnjenost in napenjanje, Nespečnost, Nevrodermatitis, Nizek krvni tlak, Obsesivno-kompulzivna motnja, Okužbe sečil, Ostalo, Osteoporoza, Panični napadi, Pljučnica, Postoperativno okrevanje, Povišan krvni tlak, Prekrvavitev telesa, Preobčutljivost na živila, Prostata, Psihosocialne težave, Putika, Rakova obolenja, Razdražen želodec, Razstrupljanje telesa, Rehabilitacija po bolezni ali poškodbi, Revma, Ščitnica, Sečila in spolni organi, Sindrom nemirnih nog, Sindrom prepustnega črevesja, Slabokrvnost, Spomin, Srčne težave, Srčno-žilni sistem, Strah in fobije, Stres, Šumenje v ušesih, Tendinitisi (vnetja), Tesnoba, Težave z dihanjem, Težave z vidom, Ulcerozni kolitis, Urinska inkontinenca, Urtikarija, Utrujenost, pomanjkanje energije, Vaginitis, Vnetje sinusov, Vnetje sklepov (artitis), Vnetje ušesa, Vnetje želodčne sluznice, Vrtoglavica, Zaprtje ali diareja, Zgaga in refluks, Živčni sistem, Žolčni kamni
Po dogovoru

Odpiralni čas

  • Ponedeljek Po dogovoru -
  • Torek Po dogovoru -
  • Sreda Po dogovoru -
  • Četrtek Po dogovoru -
  • Petek Po dogovoru -
  • Sobota Po dogovoru -
  • Nedelja Po dogovoru -

Pošlji povpraševanje