fbpx

Kako poteka Touch Soma terapija?

So terapije, ki se izvajajo kompleksno, kot celota telesa, uma in duha in povsem individualno. Tako gre za terapevtski pristop, ki poteka podobno kot katerikoli manualna tehnika.

Najbolj je podobna terapevtski masaži, pri čemer gre za sproščanja bolečih zarišč ter zastojev krvnega pretoka ter življenjske energije. Cilj je ponovna obnova tkiv preko izboljšanja prekrvavitve ter revitalizacija energijskega telesa.

V svojem intuitivnem delu pomaga posameznikom, ženskam in otrokom k večji vitalnosti in razumevanju svoje poti.

V svojem telesno-terapevtskem delu pa pomaga ljudem osvoboditi boleče spomine iz celične ravni.

Njene terapije so kombinacija zdravilnega dotika (Soma Touch) v kombinaciji z Lemurian Light Healing tehniko, radiofrekvenčne terapije (ki omogoča globinsko pregrevanje in obnovo tkiv) in masažno-manipulacijskih tehnik.

Mojca je vrsto let predavala medicinskemu osebju širom sveta glede uporabe radiofrekvenčnih terapij v smislu zdravljenja in regeneracije tkiv, sedaj pa svoje dolgoletno znanje in dragocene izkušnje deli z udeleženci njenih individualnih terapij.

Najrazličnejši izzivi modernega časa, kot so npr. tenzijski glavoboli, bolečine v križu, problemi s mesečnim ciklusom in zanositvijo, hormonski izzivi, stres, nespečnost, bolečine v hrbtenici, križu, rokah in podobno, dejansko postajajo normalni del modernega časa.

Večina ljudi trpi za takšno ali drugačno obliko kroničnih bolečin in obolenja, seveda pa to lahko z lahkoto preprečimo, če se pravočasno lotite poskrbeti zase!

V okviru Touch Some terapije se stari spomini, ujete energije začnejo sproščati, posledično se sprosti tudi fizična zakrčenost.

Kaj hitro lahko občutimo povečano prekrvavitev in energijski pretok. Vse to seveda vpliva na pretočnost in vitalnost naših meridianov in čaker, kar pa posledično prinese veliko višjo kvaliteto življenja, več zadovoljstva, radosti in življenjske energije.

Ljudje nismo samo fizična bitja in nimamo samo fizičnih teles. Na nas vplivajo zunanji in notranji dejavniki, za to je vsak sleherni problemček, ki se pojavi v obliko bolečine, bolezni, slabega fizičnega ali psihičnega počutja treba pogledati individualno.

Naša biografija postane naša biologija kakor je napisala Caroline Myss v knjigi Anatomija duha, se pokaže slej ko prej v naših vzorcih obnašanja in našemu počutju.

V okviru Soma Touch terapije na telo gledamo zelo celostno. Telo je kot velik zemljevid, kjer ležijo različni kraji, vsak s svojo bogato zgodovino. Vsak kraj ima svojo letnico nastanka in svoje prebivalce, vsak prebivalec pa ima svojo zgodbo in svoj jezik, vse skupaj pa je del širše zemeljske družine.

Podobno je seveda z našimi telesi. Vsak del telesa ima svoj izvor bolečine in svojo zgodovino bolečine, ki se različno izraža in občuti, vse skupaj pa se povezuje v holistično celoto telesa.

Fizične napetosti in zakrčenost se sprosti, telo začne vzpostavljati normalno stanje, hkrati pa se nivo naše življenjske energije drastično dvigne!

Touch Soma terapijo lahko uporabljate kot preventivno energetsko-terapevtsko terapijo, lahko pa jo uporabite kot pomoč, ko so se težave že pojavile.

Vsakdo, ki se odloči za tovrstno terapijo, lahko pričakuje popolnoma individualen pristop.

Tako boste deležni celostnega energijsko-fizičnega pristopa, energijskega čiščenja in regeneracije v povezavi z Lemurian Light Healing ter temeljitega pregrevanja s pomočjo radioferkvenčne terapije (ki omogoča globinsko pregrevanje in obnovo tkiv) in masažno-manipulacijskih tehnik.

Organizira se individualne ali skupinske meditacije, osebni treninigi, pohodi v naravo z izvajanjem vaj, razni retreati.

V celostni pristop se vključuje tudi sodelovanje z drugimi specialisti kot so osteopat, psihoterapevt, glasbena terapija, vaje in joga.

Lokacija

Dodaj oceno

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Storitev
Vrednost za denar
Lokacija
Čistoča

Po dogovoru

Odpiralni čas

  • Ponedeljek Po dogovoru -
  • Torek Po dogovoru -
  • Sreda Po dogovoru -
  • Četrtek Po dogovoru -
  • Petek Po dogovoru -
  • Sobota Po dogovoru -
  • Nedelja Po dogovoru -

Pošlji povpraševanje