fbpx

Lotos svetovanje – Andreja Pancar

Cesta prvih borcev 33, 8250 Brežice & Online

Lotos svetovanje je svetovalnica osebne in duhovne rasti, ki deluje z namenom pomoči posameznikom pri dvigovanju in izboljševanju kakovosti bivanja.

Vsi se kdaj v življenju znajdemo na razpotju, ko nismo prepričani, kako naprej. Vemo le, da je čas za spremembo, za nov list, čas, da prevzamemo vajeti življenja v svoje roke, čas, da razčistimo s svojo preteklostjo, da se osvobodimo strahu pred prihodnostjo, da ozavestimo sebe in povrnemo svojo moč.

V Lotos svetovanju vas nežno potisnemo na pot samoraziskovanja in samozdravljenja in vam pomagamo ozavestiti sebe, svojo moč, s katero lahko sprejmete odgovornost zase in za svoje življenje ter tako pričnete s spreminjanjem sebe, da bi lahko posledično spreminjali svoj svet.

Izbirate lahko med več možnostmi:

 • DJOTIŠ svetovanje – svetovanje na osnovi vedske / indijske / karmične astrologije, ki na osnovi rojstnih podatkov daje globji vpogled v naše življenje, karmične lekcije in učenja, pomaga pri razumevanju naše preteklosti, sprejemanju sedanjosti ter nam omogoča svobodno kreirati svojo prihodnost.
 • REIKI TRETMAJI (po tradicionalnem Usui sistemu ter po sistemu Kunadalini Reiki) IN REIKI TEČAJI – tečaji vseh 4 stopenj po Usui Reiki sistemu
 • TESLA METAMORFOZA ZDRAVJA® – s Tesla metamorfozo zdravja® skušamo vzpostaviti popolno ravnovesje svetlobnih frekvenc v telesu. Ko spravimo telo v popolno ravnovesje, se lahko prične zdravljenje na vseh ravneh – fizični, umski, čustveni, duhovni. Priporočajo se 3 zaporedne seanse, v razmiku najmanj 1 in največ 7 dni.
 • DELAVNICE, TEČAJI – delavnice osebne in duhovne rasti po metodi karmične diagnostike; Reiki tečaji, “Pokukajmo v djotiš” – spoznajmo osnove djotiša

Ljudje smo kot lotos, ki svoje korenine požene iz močvirja, iz blata in se razvije v čudovit cvet, ki ljubi svetlobo. V kolikor je obsijan s svetlobo, se odpre in zasije v vsej svoji lepoti. Če ga zaobjame tema, se zapre. Lotos se z lastno močjo dvigne iz blata in zasije.

Tudi ljudje imamo moč, da se kot lotos dvignemo iz blata in zasijemo. Pravzaprav že sijemo, vendar če svoj pogled vseskozi usmerjamo samo v blato, lepote cveta ne zmoremo videti. V kolikor svoj pogled usmerjamo zgolj v čudovitost cveta in svetlobe nad nami in pozabimo na svoje korenine, ki pa so del nas, bodo te slej ko prej pocukale. Brez korenin, cvet ne more cveteti, če mu porežemo korenine, ker želimo zgolj svetlobo in lepoto, bo ovenel, uničila ga bo ravno ta svetloba.

Torej šele, ko se zavemo teme in prepoznamo svetlobo, ko sprejmemo, da sta oba pola del nas, postanemo popolna celota.

Lotos svetovanje vam s svojo ponudbo pomaga pri prepoznavanju svetlobe in sijaja in hkrati pri sprejemanju “lastne teme“. Le tako lahko opolnomočeni svobodno zaživimo sebe.

Za naročilo na svetovanja, delavnice, tretmaje pišite v kontaktni obrazec, pokličite na tel. 031 360 797 vsak delovnik med 15. in 20. uro ali sledite povezavi lotos-svetovanje.si

Lotos svetovanje izvaja svoje storitve v Brežicah, posamezne storitve so na voljo tudi na daljavo (Skype).

V kolikor potrebujete nekoga, ki vam bo pomagal osvetliti vašo pot, sem tu 😉

Andreja, Lotos svetovanje

Lokacija

Dodaj oceno

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Storitev
Vrednost za denar
Lokacija
Čistoča

Po dogovoru

Odpiralni čas

 • Ponedeljek Po dogovoru -
 • Torek Po dogovoru -
 • Sreda Po dogovoru -
 • Četrtek Po dogovoru -
 • Petek Po dogovoru -
 • Sobota Po dogovoru -
 • Nedelja Po dogovoru -

Pošlji povpraševanje