fbpx

Zeliščarska kmetija – Kmetija Plavica, ki jo vodi Jože Majes s hčerko Vesno in sinom Andrejem.

Lahko najdete med prekrasnimi dolenjskimi griči v kraju Cerovec pri Dolenjskih Toplicah, kjer čistega zraka, rodovitne zemlje ter znanja o zdravilnih rastlinah ne primanjkuje.

Jože Majes s pomočjo svoje družine in drugih pridnih rok skrbi, da ima Kmetija Plavica zdravilno rastlino za vsako novodobno tegobo in bolezen.

Prav za vas smo razvili blagovno znamko Kmetija Plavica, različne mešanice čajev, tinktur, kapljic, mazil, olj, sirupov in past saj verjamemo, da ima narava posebno zdravilno moč in nam lahko pomaga pri ozdravitvi in lajšanju težav.

Trenutno imamo za vas v ponudbi preko 100 različnih mešanic čajev, preko 20 različnih vrst tinktur in kapljic, preko 10 vrst mazil, 15 vrst olja in 3 vrsti sirupa.

Posebno smo ponosni na Jožefovo pasto, saj smo prejeli veliko pozitivnih povratnih informacij od naših uporabnikov.

Nabor naših izdelkov je vsako leto večji, saj se tudi mi nenehno učimo in spoznavamo moči naše prečudovite narave.

Izdelki blagovne znamke Kmetija Plavica so narejeni po unikatnih recepturah, razvil jih je seveda Jože Majes, ter so rezultat dolgoletnih izkušenj in znanja, ter spremljanje pozitivnega odziva ljudi.

V okviru naše blagovne znamke Kmetija Plavica, pa smo za vas uvrstili rokodelske izdelke iz gline, masažne pripomočke ter ajurvedske izdelke.

Rokodelske izdelke je izdelala Jožetova hči Vesna.

Spoštujemo naravo in se zavedamo, da jo je potrebno ohraniti, predvsem pa spoštovati. Kmetija Plavica daje poseben poudarek na naravi prijazno kmetovanje in obdelovanje zemlje, velik poudarek damo tudi na pravilno vzgojo rastlin, saj lahko le tako pridobimo največ moči iz njih.

Organiziramo tudi oglede kmetije in tako se lahko na lastne oči prepričate kako skrbimo za rastline, s seboj pa ne pozabite pripeljati tudi sorodnike in prijatelje, da boste lahko v prijetni družbi spoznali rastline in se naužili čistega zraka.

Kmetija Plavica že marsikateremu spremenila življenje, zato ne odlašajte z obiskom.

Kmetija Plavica in njen zeliščni vrt

Za vas smo dosegljivi na 07 30 66 830 ali 041 887 362, lahko pa nam pišete direktno preko kontaktnega obrazca.

V kolikor imate kakršnekoli vprašanje nikar ne odlašajte, ampak nas kontaktirajte.

Ko se boste peljali mimo Dolenjskih Toplic, nas ne pozabite obiskati.

Več na: kmetija-plavica.si

Lokacija

Dodaj oceno

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Storitev
Vrednost za denar
Lokacija
Čistoča

ADHD - Hiperaktivna motnja pomanjkanja pozornosti, Afte in razjede v ustni votlini, Akne, Alergije, Astma in bronhitis, Avtoimune bolezni, Bolečine v hrbtenici, Bolečine v mišicah, Bolečine v vratu, Brazgotine, Celjenje ran, Chornova bolezen, Demenca, Depresija, Dermatitis in ekcemi, Dihala, Druga nevrološka obolenja, Epilepsija, Erektilna disfunkcija, Gangrena, Glivično obolenje, Gripa in prehlad, Hemeroidi ali zlata žila, Holesterol, Hormonske težave, Imunski sistem, Išias, Izčrpanost po športu, Izgled kože, Jetra, Kalcinacije, Kandidoza, Kašelj, Koncentracija, Kosti in gibalni aparat, Koža, Krčne žile, Krepitev imunskega sistema, Kronična obstruktivna bolezen pljuč (KOBP), Ledvični kamni, Luskavica, Menopavza, Menstrualne težave, Metabolizem in prebava, Metabolni sindrom, Migrene in glavoboli, Mišični krči, Možganska kap, Multipla skleroza, Napihnjenost in napenjanje, Nespečnost, Nevrodermatitis, Nizek krvni tlak, Oblikovanje telesa, Okužbe sečil, Osebnostna in duhovna rast, Ostalo, Osteoporoza, Panični napadi, Pljučnica, Postoperativno okrevanje, Povišan krvni tlak, Prekrvavitev telesa, Preobčutljivost na živila, Prostata, Psihosocialne težave, Putika, Rakova obolenja, Razdražen želodec, Razstrupljanje telesa, Rehabilitacija po bolezni ali poškodbi, Revma, Ščitnica, Sečila in spolni organi, Sindrom nemirnih nog, Sindrom prepustnega črevesja, Slabokrvnost, Spomin, Srčne težave, Srčno-žilni sistem, Strah in fobije, Stres, Šumenje v ušesih, Tendinitisi (vnetja), Tesnoba, Težave z dihanjem, Težave z vidom, Ulcerozni kolitis, Urinska inkontinenca, Urtikarija, Utrujenost, pomanjkanje energije, Vnetje sinusov, Vnetje sklepov (artitis), Vnetje ušesa, Vnetje želodčne sluznice, Vrtoglavica, Zaprtje ali diareja, Zgaga in refluks, Živčni sistem, Žolčni kamni
Zaprto

Odpiralni čas

  • Ponedeljek 8:00 - 17:00
  • Torek 8:00 - 17:00
  • Sreda 8:00 - 17:00
  • Četrtek 8:00 - 17:00
  • Petek 8:00 - 17:00
  • Sobota 9:00 - 13:00
  • NedeljaZaprto

Pošlji povpraševanje