fbpx

EFT storitve za zdravo življenje Tanja Turnšek

Vipavska cesta 114, 5000 Nova Gorica

Moje ime je Tanja Turnšek.

Ukvarjam se z metodo EFT (tehnika čustvene svobode) ali tapkanjem.

Februarja 2017 sem opravila izpit za EFT izvajalko II. stopnje pri gospej Piki Rajnar, usposobljeni predavateljici metode EFT pri mednarodni organizaciji EFT International, ki je leta 2006 s prevodom priročnika o metodi EFT, utemeljitelja metode, Garyia Craiga, v slovenski jezik, tapkanje uspešno prenesla na slovenska tla.

Metoda EFT

Je preprosto orodje, ki temelji na ugotovitvi, da je razlog neprijetnega občutka ali fizične težave ali bolečine motnja v energijskem sistemu telesa.

S pomočjo tapkanja po nekaterih akupunkturnih točkah to motnjo odpravljamo. S pomočjo metode torej ublažimo ali odpravimo neprijetne občutke, kot so nejevolja, nezadovoljstvo, strah, sram, nemoč in podobno.

V pomoč nam je pri spopadanju s prekomerno telesno težo, stresom, izčrpanostjo, nezadovoljujočimi odnosi, slabo samopodobo, odvisnostmi in drugimi čustvenimi težavami, pa tudi pri fizičnih težavah ali bolečinah.

Preizkusimo jo lahko na čisto vsakem izzivu. Učinki metode so takojšnji in praviloma trajni. Skupno pri reševanju katerekoli težave je to, da iščemo razlog zanjo.

Izvajam individualna srečanja osebno ali preko preko video povezave.

Možen je tudi obisk na domu klienta.

Izvajam skupinska tapkanja.

Vodim uvodno EFT delavnico, ki je pogoj za nadaljnje izobraževanje in usposabljanje pri gospej Piki Rajnar.

Pripravljam številne delavnice na različne teme.
Pripravljam in vodim predstavitve metode na različnih lokacijah v Sloveniji.

Predstavitve in delavnice izvajam tudi na povabilo društev, šol, vrtcev, podjetij.

Če ste v stiski in potrebujete takojšnjo pomoč EFT izvajalca, vas vabim, da obiščete stran https://www.eft-sos.net/, se brez čakanja in naročanja povežete s prosto certificirano EFT izvajalko in tapkate na vašo težavo.

Več na tapkanje.si

Storitve, ki jih ponujamo:

Lokacija

Ocene (6)

5.0 od 5.0
Storitev 5.0
Vrednost za denar 5.0
Lokacija 5.0
Čistoča 5.0
 • MOJCA
  16/10/2020 at 14:11

  S Tanjo sva tapkale na bolečino in žalost, ob izgubi mame. Tanjin takojšnji pristop in pomoč s tapkanjem, mi je omogočil odhod bolečine, občutka krivde in me soočila z rešitvijo. Pot do te rešitve sta bila dva obiska pri Tanji.
  Vredni solz, glavobola (čiščenje) do nasmeha odrešitve.

  Hvala Tanja!

  Koristna ocena
 • Alenka
  15/10/2020 at 21:02

  Tanjo sem poznala bežno iz srednješolskih dni. Ob srečanju sva izmenjale besede, ‘kako in kaj” povedala, mi je, da se ukvarja z EFT tehniko.
  Ok sem si rekla, malo si prebrala na internetu in z mislijo morda je kaj na tem, tudi odmislila.
  Prišel je dan, ko sem bila psihično in fizično popolnoma na dnu. Poklicala sem Tanjo, takoj je zaznala mojo stisko in se še dobro spomnim, kako me je poslušala, me vodila po točkah tapkanja in po dobri uri se je moj panični napad umiril. Od takrat mi je ona še velikokrat pomagala. Začitila sem njen namen, da ji ni za dobiček, ampak, da lastne izkušnje nesebično deli z mano. Ona je oseba, kateri popolnoma zaupam in naučila me je zelo veliko o prepoznavanju občutkov, čustev…. Tanjina prisotnost je balzam za dušo.
  V soboto me čaka operacija, z tapkanjem se pripravljam nanjo.
  Tanja hvala ti za vse.

  Koristna ocena
 • Tatjana
  03/10/2020 at 16:30

  Hvaležna sem, da sem lahko že veliko pretapkala s tabo in da si mi tako pomagala odpraviti že marsikatero težavo. Hvala ti za vso podporo, iskreno pomoč in nesebično delitev znanja, ki ga ob tem razdajaš. Toplo priporočam.. Tatjana

  Koristna ocena1
 • Mateja
  29/09/2020 at 10:41

  Delo na sebi in razreševanje problemov ni enostaven proces…ampak, če ti ob tem pomaga taka oseba kot je Tanja, je vse skupaj lažje. Z njeno pomočjo in seveda s pomočjo tapkanja sem razrešila marsikatero težavo. Tanja me je potrpežljivo in strokovno vodila skozi postopek, vse dokler nisva težave odpravili. Resnično priporočam! ?

  Koristna ocena1
 • Andrej
  26/09/2020 at 19:26

  Izjemno zadovoljen s storitvijo. Tanja je izjemno prijetna in svoje delo opravi strokovno. Kar je najbolj pomembno, moje težave so odpravljene.

  Koristna ocena1
 • Tanja Kerševan
  26/09/2020 at 16:29

  EFT tehnika pomaga razkriti globoka čustva, ki se jih ne zavedamo, nas pa omejujejo in nam ne pustijo naprej. Počutimo se kot da smo v slepi ulici, kjer ni izhoda ali kot da se vedno vrtimo v istem krogu… Z EFT-jem lahko narediš korak naprej… Priporočam!!??

  Koristna ocena19

Dodaj oceno

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Storitev
Vrednost za denar
Lokacija
Čistoča

Zaprto

Odpiralni čas

 • Ponedeljek 16:00 - 21:00
 • Torek 16:00 - 21:00
 • Sreda 16:00 - 21:00
 • Četrtek 16:00 - 21:00
 • Petek 16:00 - 21:00
 • Sobota 8:00 - 12:00
 • NedeljaZaprto

Pošlji povpraševanje