fbpx

Bitje Svetlobe, center duhovne rasti

Predilniška cesta 14, 4290 Tržič & Online

Mag. Jožica Peljhan je cetificirana barva terapevtka in svetovalka Aura-Soma, učiteljica BLP-svetlobno pero, intuitivna svetovalka, ki kanalizira sporočila iz čarobnih kraljestev kristalov in rastlin ter nebeškega kraljestva angelov.

Preko uvidov in sporočil iz sfere Bitij Svetlobe vam posreduje uporabne napotke, ki jih lahko uporabljate v svojem vsakdanjem življenju. Posreduje vam tudi ljubeča sporočila duš, ki so že odšle domov, v svet duhov.

Vodi meditacije, delavnice in tečaje o kristalih, meditaciji, zeliščih, vilah, angelih in drugih Bitjih Svetlobe, z iskrenim namenom spodbuditi ljudi, da poslušajo klic svoje duše in jih podpreti na njihovem duhovnem popotovanju do mojstrstva modrosti.

Izobrazila se je za:

 • Aura-Soma barvno svetovalko pri ASIACT
 • Terapevtko svetlobnega peresa pri Aura-Soma Italia e Beamer Light Pen
 • Kristaloterapevtko v centru Aura Some v Angliji pri učitelju Mike Booth
 • Medijsko svetovalko pri učiteljih Birkan Tore in Charles Virtue
 • Intuitivno svetovalko programa Crystal Intuitive pri Teji Melinc
 • Poznavalko vil pri svetovno priznani duhovni učiteljici Doreen Virtue
 • Izučila tehnik Reiki in Theta Healing

V rani mladosti se je navdušila nad svetom, ki ga ni moč videti s snovnimi očmi ter se zavedala njihovega obstoja in prisotnosti.

Znanje in povezanost z zelišči je nanjo prenesla babica, s katero sta jih skupaj nabirali in se spoznavali z njihovo esenco. Sedaj pa sama in na izobraževanjih v tujini spoznava nove dimenzije rastlinskega in mineralnega kraljestva.

Na svojih sprehodih po gozdu je ugotovila, da kamen ni samo kamen, da gozd živi in govori, če mu le prisluhnemo.

Kot večino, je tudi njo povozilo kolesje sistema. Vendar je vedenje o tem, da obstaja tudi drug svet in upanje, povezano s tem, ostalo prisotno… nekje v pozabi.

Življenje ji je prineslo kar nekaj zanimivih preizkušenj, od tega dve taki, da si je na novo postavljala temelje in vero v to, da je življenje lahko tudi lepo.

Ugotovila je, da sama ustvarja svoje življenje in da je od nje same odvisno kako bo živela. Bo zopet pustila, da jo uokviri sistem ali bo končno prisluhnila temu, kar je njen namen in zaradi česar je tu, na planetu Zemlja, ki ga čuva duh Gaje.

Odločila se je, da prevzame odgovornost za svoje življenje, da iz žrtve postane zmagovalka. Ja, bilo je naporno, vendar je bila nagrajena. Vendar se njena pot s tem še ni končala. Pravzaprav se je šele začela in kljub temu, da je vsak dan poln zanimivih situacij, ki jo želijo potegniti nazaj, se jih je naučila sprejemati, v njih poiskati izziv in moč za nadaljno rast in preobrazbo. Zaveda se, da je to večno popotovanje, ki se nikoli ne konča.

Že dalj časa jo na skoraj vsakem koraku spremlja Gandijev citat: Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu. Nekega dne je prišlo zavedanje, ko si je rekla: »Le kako naj drugače pokažem pravo naravo svoje duše, kot pa da jo iskreno živim vsak dan?«. In vzklila je nova resničnost: center duhovne rasti Bitje Svetlobe.

Globoko je povezana s kraljestvom kristalov, rastlin in Bitji Svetlobe. Duh Gaje je tako globoko prisoten v vsakdanu njenega življenja, da je to postalo njeno poslanstvo: ljudem predstaviti pomembnost povezanosti z naravo in samim s sabo, na vsakem koraku delovati skladno z naravnimi zakoni in si ustvariti raj na zemlji.

Z neomajno vero v srčnost gre naprej in spreminja svet na bolje;
na svoj način. Z Ljubeznijo in Svetlobo.

Več na: www.bitjesvetlobe.si

Lokacija

Dodaj oceno

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Storitev
Vrednost za denar
Lokacija
Čistoča

Po dogovoru

Odpiralni čas

 • Ponedeljek Po dogovoru -
 • Torek Po dogovoru -
 • Sreda Po dogovoru -
 • Četrtek Po dogovoru -
 • Petek Po dogovoru -
 • Sobota Po dogovoru -
 • Nedelja Po dogovoru -

Pošlji povpraševanje