fbpx

Ananta, center za zdravo in duhovno življenje z Mojstrico Alexandro Debevec

Dunajska 156, 1000 Ljubljana

Mojstrica Alexandra Debevec je potrjena zdravilka s strani ministrstva za zdravje na področju zdravilskega sistema Tradicionalno Kitajsko zdravilstvo, kjer že 30 let dela s klienti.

Dela z Ljubeznijo do vsega Stvarstva in Narave, lahko se povezuje z nivoji, kjer izvira Najčistejša Zdravilna Energija, Magična Moč, ki ti jo lahko posreduje preko govora in rok pri zdravljenju, individualno ali v skupini.

Pri tem se tvoje iluzije in problemi začnejo topiti, vse vrste bolezni zdraviti in ustvarja se prostor za Svetlobo in pogoji za povezovanje s tvojo Močjo.

Alexandrino Ananta Zdravljenje pomaga pri zdravljenju zmede in duševnih pretresov, zdravi tvoje srce, skrbi in strahove, sprošča tesnobo, glavobole, stiske, poveča koncentracijo in obnovi vitalno življenjsko energijo, tako se okrepi tvoje zdravje, uredijo tvoji odnosi in partnerstvo, tako dosežeš karierni uspeh in finančno blaginjo, še najdragocenejše pa je dvig zavedanja resnice in osebne moči.

To ti spremeni način razmišljanja in prinese mir in srečo v tvoje osebno življenje, kar je ključnega pomena za čas v katerem živimo, čas transformacije in izpopolnjevanja.

Elektromagnetna Energija Stvarnika, v obliki Svetlobe in Ljubezni, ki jo na terapiji Alexandra posreduje preko rok, govora in celega telesa, pomaga v tvojem telesu svetlobno kodirane DNK povezati med seboj, združevati in preurejati raztresene dragocene podatke, ki jih nosiš v sebi.

S tem ti pomaga ustvariti razvitejši živčni sistem možganskih celic, ki so do sedaj mirovale. Tako se aktivira oz. obudi celotno fizično telo, ker do sedaj je deloval samo del njega.

Alexandrina sposobnost in moč je ustvariti močno Energijsko polje polno Ljubezni in Miru, kar ustvari Močno Magično Zdravilno Moč, ki ti pomaga odpuščati tvoje najglobje žalosti, bolečine, zamere, strahove, vedenja in skrivnosti, bolezni, ki jih nosiš celo svoje življenje s tvojo predanostjo, zaupanjem, te na ljubezniv način popelje po poti prevrednotenja in reorganizacije tvojih temeljnih domnev v življenju.

Tako se ti odprejo nova področja, ki ležijo pred teboj.

S pomočjo modrosti, ti pomaga razumeti, da se ti absolutno ničesar ni potrebno bati s prihajajočimi spremembami, ker ti pomaga zelo močno ozavestiti, da si čaščen tak kot si, in ko boš začel častiti tudi sam sebe, si boš lahko ustvaril priložnosti, ki presegajo tvoje sedanje misli.

Več o Ananta Centru najdete na spletni strani www.ananta.si

Video

Lokacija

Dodaj oceno

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Storitev
Vrednost za denar
Lokacija
Čistoča

ADHD - Hiperaktivna motnja pomanjkanja pozornosti, Afte, Afte in razjede v ustni votlini, Akne, Alergije, Astma in bronhitis, Avtizem, Avtoimune bolezni, Bolečine v hrbtenici, Bolečine v mišicah, Bolečine v vratu, Brazgotine, Celjenje ran, Cerebralna paraliza, Chornova bolezen, Demenca, Depresija, Dermatitis in ekcemi, Dihala, Druga nevrološka obolenja, Epilepsija, Erektilna disfunkcija, Glivično obolenje, Gripa in prehlad, Hematom, Hemeroidi ali zlata žila, Herpes, Holesterol, Imunski sistem, Išias, Izčrpanost po športu, Izgled kože, Ječmen, Jetra, Kalcinacije, Kandidoza, Kašelj, Koncentracija, Kosti in gibalni aparat, Koža, Krčne žile, Krepitev imunskega sistema, Kronična obstruktivna bolezen pljuč (KOBP), Ledvični kamni, Lichen Sclerosus, Luskavica, Menopavza, Menstrualne težave, Metabolizem in prebava, Metabolni sindrom, Mišični krči, Motnje prehranjevanja, Multipla skleroza, Napihnjenost in napenjanje, Nespečnost, Nevralgija, Nevrodermatitis, Nevropatija, Nizek krvni tlak, Obraba hrustanca, Obsesivno-kompulzivna motnja, Okužbe sečil, Osteoporoza, Oteklina, Panični napadi, Piki žuželk, Pljučnica, Pomanjkanje mišične mase, Povišan krvni tlak, Preobčutljivost na živila, Prostata, Psihosocialne težave, Psihosomatske težave, Putika, Razdražen želodec, Razstrupljanje telesa, Rehabilitacija po bolezni ali poškodbi, Revma, Ščitnica, Sečila in spolni organi, Sindrom nemirnih nog, Sindrom prepustnega črevesja, Slabokrvnost, Spomin, Srčne težave, Srčno-žilni sistem, Stres, Šumenje v ušesih, Tendinitisi (vnetja), Tesnoba, Težave z dihanjem, Ulcerozni kolitis, Urinska inkontinenca, Urtikarija, Utrujenost, pomanjkanje energije, Vaginitis, Vezivna tkiva, Vnetja in okužbe moškega spolnega organa, Vnetje kože, Vnetje sinusov, Vnetje sklepov (artitis), Vnetje želodčne sluznice, Zaprtje ali diareja, Zgaga in refluks, Živčni sistem, Žolčni kamni
Zaprto

Odpiralni čas

 • Ponedeljek 7:00 - 12:00
  15:00 - 18:00
 • Torek 7:00 - 12:00
  15:00 - 18:00
 • Sreda 7:00 - 12:00
  15:00 - 18:00
 • Četrtek 7:00 - 12:00
  15:00 - 18:00
 • Petek 7:00 - 12:00
  15:00 - 18:00
 • SobotaZaprto
 • NedeljaZaprto

Pošlji povpraševanje